Long Life Inhibitor XLI fra Glad

Anvendelse af Long Life Inhibitor

Glad Long Life Inhibitor er en langtidsvirkende korrosionsinhibitor, der meget effektivt beskytter alle køle- eller varmesystemer, hvor der kun anvendes vand. Produktet anbefales ikke, hvis systemet indeholder galvaniserede dele. Inhibitoren er også velegnet til varmeanlæg såsom centralvarme. Produktet beskytter mod korrosion og kavitation samt sikre stor renholdelse og varmetransmission. Det er baseret på en patenteret formulering af organiske carboxylsyrer og er fri for nitrit-, fosfat-, bor-, silikat- og amin.

Glad Long Life Inhibitor yder også uovertruffen beskyttelse af aluminium og dets legeringer, som normalt kun er beskyttet i begrænset omfang af traditionelle korrosionsinhibitorer. Inhibitoren har en meget lang levetid og indeholder ingen slidende faste stoffer, hvilket giver en længere levetid på pumper, eftersom der er minimalt slid på pakninger.

Vær opmærksom på, at Glad Long Life Inhibitor ikke beskytter mod frost. Hvis du søger et produkt, der beskytter mod frost henviser vi i stedet til Glad Long Life Ethylenglykol eller Glad Long Life Propylenglykol.

Levering og emballage

Fragtfri levering i hele landet v/bulk, 1 palletank, 2 x 200 L, 4 x 60 L eller 12 x 25 L

Vi kan tilbyde produktet koncentreret eller færdigblandet 7,5 % i følgende emballager:

  • Bulk
  • 1.000 L palletank
  • 200 L tromle
  • 60 L tromle
  • 25 L dunk

Dataoverblik

Farve: Ufarvet

pH (i koncentrat):
9,5

Vægtfylde v. 20°C (i koncentrat):
1.050

Hent datablad

Hent sikkerhedsdatablad for koncentrat

Hent sikkerhedsdatablad for 7,5 % færdigblandet

Glad Long Life korrosionsinhibitor i palletank og dunke

Få leveret inhibitor
fra dag til dag

Ring på 88 81 81 08