Dip slides

Dip slides

Anvendelse

Varenr. 02540

Har du mistanke om bakterier i kølevæsken? Dip Slides er en hurtig og billig måde at få konstateret om der er bakterier tilstede i den pågældende kølevæske/glykol/kølevand. Hvis der konstateres bakterier, kan du sende væsken til os for en mere omfattende analyse. Er der ikke konstateret bakterier behøver du ikke bruge ressourcer på en mere grundig bakterieundersøgelse.

Dip Slides er:

  • Nemme at anvende.
  • Sikre at anvende.
  • Ideel til overvågning af olie og vandige emulsioner.
  • En billig måde at udføre mikrobiologiske undersøgelser på.
  • Let aflæselige.
  • 1 pakke á 10 stk.

Leveringstid:

Ring og hør nærmere.

Sliden:

Dip Slides er fremstillet af engangsplastik og har en hævet kant, som sikrer at mængden af agar er ens på hele overfladen. Den har opdelte felter, som gør tællingen af kolonier nemmere, samt en spids for enden af sliden for at sikre en tilstrækkelig dræning af væske fra pladen. Dimensionerne af agarfladen er 19 × 50 mm, hvilket giver en meget repræsentativ tælling med 950 mm² på hver side.

Teknik: Dip Slides er belagt med enten samme eller forskellige substrater på de to sider. Begge sider skal i kontakt med den overflade eller væske, der skal undersøges.

Væske: Dyp enten Dip Sliden i væsken eller overhæld den med væske på begge sider. Vær sikker på, at hele overfladen er blevet våd. Lad Dip Sliden dryppe af i et par sekunder inden den sættes tilbage i røret. Tilsæt aldrig væske til røret, da resultatet ikke bliver tilfredsstillende.

Overflade: Pres begge Dip Slides sider så hårdt mod overfladen, at den bøjer lidt og begge substratfladerne kommer i kontakt med overfladen. Sæt derefter Dip Sliden tilbage i røret og inkubér.

Total kim og Gær/Skimmel
DS170A. Plate Count Agar og OGYE Agar.
Plate Count Agar: til total kim.
Oxytetracycline Glucose Yeast Extract Ager (OGYE): Til gær & skimmel.

Inkubering: 25°C – 30°C i 2-5 dage.

Aflæsning:

Brugte dip slides:

Brugte DIP SLIDES kan enten brændes, autoklaveres eller neddyppes i et passende desinfektionsmiddel natten over.

Opbevaring:

10°C – 25°C i op til 6 måneder fra produktionsdato (er anført på æsken)

Få leveret dip slides
fra dag til dag

Ring på 88 81 81 08

Klik og få et tilbud