Om os

Mød vores team, de ansatte har hver deres spidskompetence

Jette Jacobsen

Internt salg
Jette sørger for at vi har varen på hylden når du mangler den. Hun er garant for at du modtager det rigtige produkt, til den rigtige pris, på det ønskede tidspunkt.

Kell

Kell Andersen

Lagerets konge

Kell er vores Glykol-guru og vejleder om alle produkter. Har du supplerende spørgsmål omkring Amerikanerbiler er Kell også den rette at spørge.

Thomas Glad

Thomas Glad

Administrerende direktør

Thomas sikrer et fremtidssikret leveringsprogram og et serviceniveau hvor hver kunde er en VIP. Han er fjerde generation af Glad familien til at varetage virksomhedsdriften.

Linda Petersen

Regnskabsmedarbejder

Linda har overblik over alt administrativt hos L.C. Glad, fra lagerbeholdningen til regnskabet.

Aigars Kostovs

Lagerets kronprins

Aigars er ansvarligheden selv. Han kender lagerets opbygning lige så godt som sin egen kolonihave.

Seit Gavaz

Seit Gavaz

Specialarbejder

Seits overblik sikrer at alle ordrer bliver leveret til tiden. Vil man forrest i køen kan han altid bestikkes med kager og varm mad.

Lonny Pilegaard Olsen

Internt salg

Kompromisløs i sin tilgang med at få salg og logistik til at hænge optimalt sammen.

Er det dig?

Vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger. Ansøgninger bedes fremsendt til vores adressen eller til job@lcglad.dk

Historien om L.C. Glad, kort fortalt

Innovation og teknisk fremadskuethed har altid defineret L.C. Glad og Co.

 

Det er virksomheden der gennem tiderne, bogstaveligt talt har sat gang i hjulene på landevejens biler og holdt lyset tændt i de Danske stuers petroleumslamper.

 

I senere år er strategien omlagt fra samlebånd til tankegang. Således fokuseres der nu på analyse og driftsikkerhed for køleanlæg samt specialiseret olieraffinering til brug i eks. jagerfly. Det er vores målsætning at levere markedets bedste produkter og rådgivning.

 

Firmaet kan i år fejre 135 år på det Danske marked og er dermed landets ældste olievirksomhed. L.C. Glad og Co. blev grundlagt af Lars Christian Glad i 1880, hvor virksomheden primært producerede smørfarve, og ledes idag af Thomas Glad der er den fjerde generation af familien til at varetage virksomhedsdriften.

 

Organisationen har klaret skærene igennem den industrielle revolution, to verdenskrige, en nedbrændt fabrik, lavkonjunkturer og udfordringerne forbundet med øget globalisering.

Sejlivetheden skyldes at ledelsen og medarbejderne igennem årene har demonstreret en Imponerende evne til at omstille produktionen og tilpasse sig ændrede markedsvilkår. Det er gået op og ned for virksomheden, men vigtigst af alt er det altid gået fremad.

 

Billeder og  flere historier:  135 år med L.C. Glad