Glad Long Life Inhibitor XLI

Anvendelse

Glad Long Life Inhibitor er en langtidsvirkende korrosionsinhibitor, der meget effektivt beskytter alle køle- eller varmesystemer, hvor der kun anvendes vand. Inhibitoren er også velegnet til varmeanlæg såsom centralvarme. Produktet beskytter mod korrosion og kavitation samt sikre stor renholdelse og varmetransmission. Det er baseret på en patenteret formulering af organiske carboxylsyrer og er fri for nitrit-, fosfat-, bor-, silikat- og amin.

 

Glad Long Life Inhibitor yder også uovertruffen beskyttelse af aluminium og dets legeringer, som normalt kun er beskyttet i begrænset omfang af traditionelle korrosionsinhibitorer. Inhibitoren har en meget lang levetid og indeholder ingen slidende faste stoffer, hvilket giver en længere levetid på pumper, eftersom der er minimalt slid på pakninger.

 

Vær opmærksom på, at Glad Long Life Inhibitor ikke beskytter mod frost. Hvis du søger et produkt, der beskytter mod frost henviser vi i stedet til Glad Long Life Ethylenglykol eller Glad Long Life Propylenglykol.

Levering og emballage

Vi leverer fragtfrit i hele landet v/ bulk, 1 palletank, 2 x 200 L, 4 x 60 L eller 12 x 25 L

 

Vi kan tilbyde produktet koncentreret eller færdigblandet 7,5 % i følgende emballager:

  • Bulk
  • 1.000 L palletank
  • 200 L tromle
  • 60 L tromle
  • 25 L dunk

Data overblik

Farve: Farveløs

 

pH (i koncentrat):

9,4

 

Massefylde v. 20°C:
1.058

 

Hent datablad

 

Hent sikkerhedsdatablad for koncentrat

 

Hent sikkerhedsdatablad for 7,5 % færdigblandet

Vi kan levere inhibitor
fra dag til dag


Ring på 88 81 81 08